Aparatura premiata pe plan international!

Tehnologie de ultima ora

Primul tratament facial ce actioneaza la nivel genomic Forever Young este singurul tratament dovedit ca actioneaza la nivel genomic, influentand modul de exprimare a grupului de gene ale tineretii din genomul uman. Aceasta descoperire cu adevarat revolutionara a fost facuta in urma unui studiu realizat pe durata a 10 ani, in care unui grup de pacienti i s-au facut 30 de astfel de tratamente. Dupa cei 10 ani, absolut toate persoanele aratau in mod evident mult mai tinere decat la inceputul seriei de tratamente!!!

Adica dupa 10 ani aratau mai tineri decat cu 10 ani in urma!

Dovedit!

Tratamentul este foarte placut, dureaza aproximativ 30 de minute, foloseste un tip special de luminia Broad Band Light BBL de la Sciton, compania americana care realizeaza cele mai performante lasere platforma pentru rejuvenarea pielii in mod minim invaziv.

Biodermogenesi BI-ONE tehnologie de ultima generatie pentru Rejuvenare

Biodermogenesi®  este unica metodă pentru tratarea vergeturilor a cărei eficacitate este documentată cu cercetări, lucrări academice și publicații științifice independente. Aceasta este singura soluție care poate garanta rezultate serioase și de durată, documentate cu numeroase biopsii și ecografii. Astăzi, puteți avea în sfârșit un tratament cu adevărat eficace împotriva vergeturilor și puteți vedea de la o ședință la alta regenerarea și umplerea dermei și netezirea suprafeței cavității rigide a labrumului. De asemenea, veți observa cum vergeturile se bronzează din nou doar prin expunerea la raze ultraviolete.

Sciton JOULE

Sciton JOULE™ asigura cea mai larga gama de proceduri estetice si chirurgicale, disponibile cu ajutorul unui singur sistem scalabil, prima platforma de tip OptiPlex™ ce acomodeaza trei metode de livrare distincte: brat, fibra si BBL (broadband light).

Afectiuni tratate cu acest aparat

Acnee, cicatrici acnee, cicatrici varsat de vant, cicatrici post-operatorii / post-traumatice, leziuni pigmentare, efelide (pistrui), keratoza solara (pete de soare), riduri, melasma, elastoza solara, keratoza senila (pete de batranete), rozacee, venectazii fata, venectazii nas, venectazii picioare, vergeturi, piele lasata corp (post-nastere, post-slabire), piele imbatranita fata, gat, decolteu, maini, pori dilatati, laxitate, Poikiloderma Civatte, vene varicoase (albastre, profunde), par corporal si facial, cearcane albastre.

LipoCryo

LipoCryo este o tehnologie revolutionara ce actioneaza prin aspirarea zonei ce urmeaza a fi tratata pentru a prinde tesutul subcutanat si prin criogenizarea acesteia.

Un traductor special este pozitionat pe zona selectata unde va actiona prin aspirarea zonei (crearea unui vacuum) si prin criogenizarea tesutului adipos. Celulele adipoase (adipocitele) din tesutul subcutanat (sub derma) sunt celule saturate de catre acizii grasi si, ca atare, sunt mult mai susceptibile expunerii la rece. Alte elemente expuse cum ar fi venele, nervii periferici, melanocitele, fibrocitele sau celulele cu un grad scazut de grasime sunt mult mai putin sensibile expunerii la rece. Aceasta particularitate face ca adipocitele sa fie usor de targetat si eliminat, fara a afecta tesutul inconjurator.

Afectiuni tratate cu acest aparat

Reducere noninvaziva a grasimii localizate (abdomen, flancuri).

Medicam 800HD

Camera video Full HD Medicam 800HD, ofera standarde de calitate a imaginii nemaintalnite in dermatoscopie! Robusta, fiabila si extrem de rapida in timpul operatiilor, camera permite imagini video dermatoscopice incredibile, cat si imagini clinice excelente, fie ele pe intreaga suprafata sau pentru fiecare unghie in parte. Apropo, FotoFinder este singurul software care a integrat complet imaginile Full HD in timp real: asta inseamna ca nu vei mai avea nevoie de doua monitoare si nici sa salvezi imaginea inainte de a o putea vedea in rezolutie maxima. Aceasta inseamna ca poti vedea toate detaliile chiar si in timp real!

Moleanalyzer

In analiza nevilor melamocitari, decisive pentru corectitudinea rezultatului sunt senzitivitatea si specificitatea. O senzitivitate de peste 90% apare in detrimentul specificitatii, avand ca rezultat cresterea numarului de nevi inofensivi.

Analizatorul de nevi melanocitari de la FotoFinder a fost dezvoltat in colaborare cu Universitatea din Tübingen, Departamentul de Dermatologie si ofera, in mod egal, o inalta senzitivitate, cat si specificitate. Spre deosebire de alte sisteme, si-a dovedit valoarea in practica timp de multi ani, si nu doar in studii “potrivite”. De asemenea, nu are intentia de a inlocui personalul medical, conferind o opinie aditionala asistata de computer, bazata pe algoritmi cu un model de recunoastere testat clinic, cu un scor de inalta fidelitate. Aceasta iti ofera, in special pentru cazurile problematice, mai multa siguranta in detectarea precoce a melanoamelor maligne.

BBL

Inovativul modul BBL™ extinde adaptabilitatea platformei JOULE, oferind o tehnologie a lampilor flash unica, filtre inteligente interschimbabile, adaptori de finete si o precisa racire termo-electrica.

Modulul BBL foloseste o avansata tehnologie cu doua lampi, fiecare conferind jumatate din energia necesara tratamentului. Aceasta rezulta intr-o durata de functionare a lampii de nedepasit.

Raza extinsa de lungimi de unda permite tratamentul numeroaselor afectiuni cutanate, fara necesitatea unor componente aditionale. Adaptorii de finete flexibili permit tratamentul zonelor dificile de patruns, avand ca efect o piele tratata uniform.

Cu caracteristicile sale usor de folosit, rezultate superioare si un ROI exceptional, modulul BBL este cel mai complet si versatil sistem fotoelectric din clasa sa.

Contour TRL

Contour TRL (Laserul de Curatare Ajustabil) este o solutie reconstruire a pielii pentru un larg camp de utilizare, capabila de o mare varietate de optiuni de tratament. De la o superficiala MicroLaserPeel® (ablatie de pana la 50µm) la o reconstruire profunda (pana la o ablatie de 200µm intr-o trecere, cu sau fara coagulare in adancime variabila), Contour TRL ofera medicului un control extraordinar asupra prognosticului chirurgical.

Ceea ce face laserul de reconstruiere Sciton unic este tehnologia TRL, care confera controlul independent asupra profunzimii ablatiei si coagularii, cu o precizie de nivelul micronilor. Tehnologia TRL usureaza ablatia, permitand o actiune la un nivel oricat de superficial sau profund, cu sau fara coagulare. Laserele competitive, cum ar fi CO2, au un raport de coagulare si ablatie fix, nefiind nici o posibilitate de a le separa. Cu CO2, ablatia mereu acompaniaza coagularea, ceea ce duce, deseori, la tratamente sub-optime si efecte nedorite, cum ar fi hipopigmentare, eritem sustinut si timpi de recuperare prelungiti.

Tehnologia TRL de la Sciton este diferita. Datorita decuplarii ablatiei de coagulare oferita de Contour TRL, acesta permite o aplicare precisa a fiecareia, practicientii putand alege precis efectul dorit in tesut, in functie de patologie, rezultatul dorit si toleranta in covalescenta.

Laser Nd: YAG (neodymium doped-yttrium-aluminium-garnet)

Nd: YAG are o lungime de undă de 1,064 nm și are capacitatea mai mare de a ajunge la straturile profunde ale pielii in comparatie cu  alte tipuri de lasere

Afectiuni tratate:

  • leziuni pigmentate: efelide (pistrui), melasma gravidica, hiperpigmentari postlezionale, macule cafe au lait.
  • leziuni vasculare precum ( telangiectazii, stelute vasculare, hemangioame) de la nivelul fetei si gatului.
  • Venectazii de la nivelul picioarelor.
  • Hemangioame
  • microlaser peeling
  • epilare definitiva

DOTSCAN 10 600

DotScan 10 600 este singurul laser CO2 fractional portabil din lume. Sursa luminii este localizata in maner. Produce rezultate clinice impresionante, cu un timp de asteptare redus, gratie calitatii excelente a razei laser.

DotScan 10 600 creaza sute de zone microscopice de tratament, stimulang repararea si reintinerirea, inducand reactia naturala de vindecare a pielii. Ofera rezultate impresionante, pentru o scara larga de indicatii.